среда, 12 декабря 2012 г.

4 benhårde TRX-øvelser

Få en enkel og benhård træning med TRX-remmene. Her giver vi dig 4 benhårde øvelser.


Mand laver 1-bens squat TRX Studie

1-bens-squat

Du træner: Lårets for- og bagside, ballemusklerne, lænd og mave.
Sådan gør du: Fat håndtaget med overhåndsgreb. Stil dig ca. 1,5 meter fra ankerpunktet, og løft det ene ben fra jorden. Stræk armene, mens du læner dig bagud. Mens du sænker bagdelen mod gulvet, skal hælen blive i jorden. Kom så langt ned som muligt, og pres dig så op til startpositionen. Benene skal lave hovedparten af arbejdet, så træk kun lige nok i armene til at komme op. Bliv ved, så længe du kan, og gentag så med det andet ben.
Derfor er øvelsen god
Fordi du udfordrer din balance og stabiliteten i ankel, knæ og hofte samt træner lårmusklerne, er øvelsen ekstremt velegnet til alle løbere.
Mand laver Atomic push-up TRX Studie

Atomic push-up

Du træner: Især bryst, arme og mave.
Sådan gør du: TRX’ens greb hænger 25-30 cm over jorden. Du har placeret en vrist i hvert greb og ligger med samlede fødder. Gør dig stiv som et bræt, så du ligger helt lige. Start med at lave en klassisk armbøjning ved at sænke brystet ned til gulvet. Så snart du har strakt armene helt ud igen, skyder du bagdelen i vejret og trækker begge knæ op mod brystet – som under en mavebøjning. Stræk benene ud igen, så du kommer tilbage til startpositionen.
Derfor er øvelsen god
Øvelsen er lidt mere kompliceret end de fleste andre TRX-øvelser, men til gengæld træner den stort set hele kroppen på én gang.
 Click hereClick hereClick hereClick hereClick hereClick hereClick here
Mand laver hase cykling TRX Studie

Hasecykling

Du træner: Knæhaser, baller og lænd.
Sådan gør du: Justér remmenes længde, så grebene befinder sig 25-30 cm over jorden. Lig på ryggen med en hæl i hvert greb, og hvil armene afslappet på jorden. Skyd hoften højt op mod loftet, og træk benene til dig, så lårene danner en ret vinkel mod kroppen. Nu starter den egentlige øvelse: Skub den ene fod frem, indtil benet er helt strakt, og træk den så tilbage. Skub så den anden fod frem, og bliv på den måde ved med at ‘cykle’ i roligt tempo.
Derfor er øvelsen god
Den perfekte øvelse for løbere og cykelryttere, der typisk er stærke på lårets forside, men svage bagpå. Hasecykling går lige i baglåret.
Mand laver roning TRX studie

Roning

Du træner: De brede rygmuskler, skuldrene og dine overarme.
Sådan gør du: Fat et greb i hver hånd, og læn dig bagud. Hold kroppen rank og stiv som et bræt. Armene skal være helt strakte og pege lige frem fra dine skuldre. Jo tættere på vandret du ligger, desto hårdere bliver øvelsen. Håndfladerne peger ind mod hinanden. Træk kroppen op til TRX-grebene, mens du fokuserer på at samle skulderbladene og holde albuerne ind til kroppen. Når hænderne rører brystkassen, sænker du dig ned igen.
Derfor er øvelsen god
Øvelsen giver din ryg ekstra styrke og bredde. Og så får den has på kontoransattes typiske myoser og stivhed i nakke og øvre ryg.

Комментариев нет:

Отправить комментарий